Sto lanceert lastenboekgenerator voor gevelschilderwerken

Sto lanceert lastenboekgenerator voor gevelschilderwerken

Twee jaar geleden lanceerde Sto, specialist in gevelisolatiesystemen, gevelpleisters en gevelverven, zijn online lastenboekgenerator. Via deze tool kunnen architecten en vakmannen in enkele muisklikken een volledige bestekbeschrijving voor gevelisolatiesystemen downloaden. Door het grote succes van deze lastenboekgenerator, voegt Sto er een tweede luik voor gevelschilderwerken aan toe.

Nood vanuit de markt

“De uitbreiding van de lastenboekgenerator met gevelschilderwerken speelt in op een reële nood vanuit de markt: het kost architecten en schilders namelijk heel wat  tijd om een lastenboek met gedetailleerde omschrijving met de meest geschikte gevelverven op te stellen. Dankzij onze online tool maken we het opstellen van het lastenboek voor gevelverven sneller én efficiënter”, zegt Bram Pauwels, communicatieverantwoordelijke voor Sto. “Al de informatie zit in het systeem, architecten en vakmannen hoeven dus zelf niet meer op zoek te gaan naar de nodige informatie”.

Gebruiksvriendelijk en snel

De lastenboekgenerator is gebruiksvriendelijk, efficiënt en levert in enkele minuten een lastenboek op maat van elk specifiek project. De gebruiker selecteert de aard van de te schilderen ondergrond, beantwoordt daarna een aantal specifiekere vragen en kan meteen het document downloaden. De tool is bovendien volledig gratis.  

Steeds meer architecten, plaatsers en schilders vinden hun weg naar de Sto-lastenboekgenerator: de tool heeft nu al zo’n 900 gebruikers.

De Sto-lastenboekgenerator voor zowel gevelisolatiesystemen als gevelschilderwerken is gemakkelijk te vinden op www.sto.be  

Contacteer ons
Astrid Dupuis Project Manager, Two cents
Astrid Dupuis Project Manager, Two cents
Over Sto

Sto NV ontwikkelt en produceert al meer dan 60 jaar producten voor de wereldwijde bouwsector. In het productengamma vindt men naast gevelisolatiesystemen ook gevelverven, interieurverven, sierpleisters, vloercoatings en betonherstellingsystemen. Als technologieleider spelen ze op het vlak van ontwikkeling een toonaangevende rol. Regelmatig lanceren ze dan ook innovatieve, gepatenteerde producten die voor kleine revoluties in de markt zorgen. Surf voor meer informatie naar www.sto.be

Sto
Z.5 Mollem 43
1730 Asse